Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

MelanievanWijk

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Melanie via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 27-07-2015 Cheers! (2)
  • 13-07-2015 Auckland verkennen (3)
  • 06-07-2015 Best ice cream ... (0)
  • 28-06-2015 Summer in Tauranga (1)
  • 23-06-2015 Tree adventures (1)

Statistieken

Dit dagboek is 4282 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Al ruim 2 weken aan de andere kant van de wereld!

Toon op kaart

11 mei 2015 | Door: MelanievanWijk

Aantal keer bekeken 192   Aantal reacties 2   Auckland, Nieuw Zeeland
a A

Al ruim 2 weken aan de andere kant van de wereld!

Helaas is deze blog iets later dan gepland geplaatst, want er waren wat problemen met uploaden…
Gelukkig is Andy zo lief geweest om dit even te doen voor mij (:

Alweer mijn tweede stage week erop zitten en ik zit hier al gewoon ruim 2 weken!! Jeetje wat gaat dat snel. Deze week op stage druk bezig geweest met mijn scriptie en het begint al wat te worden. Het is soms nog een beetje wennen met het Engels, omdat de kiwi’s een beetje binnensmonds praten en woorden anders zeggen. Vrijdag de week afgesloten met een gezellige borrel en een zogeheten rope challenge gedaan (wie kan het langst touwtje springen ) voor de teambuilding.

Voor de rest heb ik deze week voor het eerst meegedaan met bootcamp in het Auckland domain. Erg leuk om te doen en met het resultaat dat ik nog 3 dagen spierpijn had.

Afgelopen zaterdag zijn we naar de glowworm caves geweest in Waikato Port. Er werd ons verteld dat we extra kleren mee moesten nemen, want je kon nat worden… We waren nog geen 10 stappen verder in de cave en ik stond al tot mijn enkels in het water, maar het was de moeite waard! 1,5 uur lang geklommen en geklauterd door de grotten met prachtige uitgeholde kamers vol met stalagmieten en stalactieten. De glowworms zijn in het licht vieze wormen die aan de grot hangen, maar in het donker creëren ze een soort van sterrenhemel van groene lichtjes.

’s Avonds was er een Dutch Party georganiseerd wat erg gezellig was!!!! Ik heb namelijk geen stem meer over, dus ik ben vandaag lekker stil. Verder zijn we vandaag nog naar de zoo geweest en hebben daar de kiwi gespot en natuurlijk nog heel veel andere bekende en onbekende diersoorten.

Ik zal zo snel mogelijk weer een nieuw reisverslag plaatsen van afgelopen weken.

Groetjes!!

• zo cathedral cove (22)

Ga naar het overzicht

Reacties (2)

11 mei 2015 21:00 | Door: Simone

Leuk om te lezen dat je het zo naar jje zin hebt en dat het allemaal zo goed gaat.
Groetjes van ons allemaal en we kijken uit naar je volgende verslag.
P.S. Af en toe een fotootje zou ook leuk zijn :)

11 mei 2015 22:28 | Door: Barbara

Wat leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Ga zo door en nog veel plezier.